Heart Rhythm Center

Το Heart Rhythm Center είναι ένα πρότυπο κέντρο για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενών με καρδιακές αρρυθμίες. Με έδρα, από το 2021, στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας και με περισσότερο από δύο δεκαετίες εμπειρία στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία, βρισκόμαστε μπροστά στις αλματώδεις επιστημονικές εξελίξεις στην επεμβατική θεραπεία της κολπικής μαρμαρυγής και άλλων σύμπλοκων αρρυθμιών, όπως και στη διαχείριση ασθενών με εμφυτεύσιμες καρδιακές συσκευές (βηματοδότες, απινιδωτές, αμφικοιλιακά συστήματα).

Το Κέντρο μας κατατάσσεται, βάσει των εθνικών σειρών καταγραφής, στα κορυφαία ηλεκτροφυσιολογικά εργαστήρια της χώρας, διεκπεραιώνοντας ετησίως μεγάλους όγκους περιστατικών υψηλής εξειδίκευσης και συνθετότητας. Σε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με όλα τα διαθέσιμα συστήματα τρισδιάστατης χαρτογράφησης και πλαισιωμένο από όλες τις απαραίτητες υποστηρικτικές δομές, παρέχεται το πιο άρτιο περιβάλλον για την διεξοδική διερεύνηση και σύγχρονη αντιμετώπιση των πλέον απαιτητικών περιστατικών.

Στον παρόντα ιστότοπο παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τις καρδιακές αρρυθμίες. Προσπαθήσαμε με τον απλούστερο δυνατό τρόπο να εξηγήσουμε πολύπλοκα ιατρικά θέματα, ξεκινώντας από τις βασικές έννοιες και φτάνοντας στις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες θεραπείες.

Πιστεύουμε, ότι η έγκυρη και διεξοδική ενημέρωση από καρδιολόγους με εξειδίκευση στο αντικείμενο των αρρυθμιών, είναι το πρώτο και ταυτόχρονα πολύ καθοριστικό βήμα για την σωστή αντιμετώπιση.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2022-03-05T01:22:37+00:00